Tuesday, 11 September 2012

kalamullah !


terasa telalu lame xupdate blog , banyak kekangan after syawal nih , n alhamdullillah sebulan berpuasa semoga diberi keberkatan dan masih ada ramadhan untuk aku ! amin ya Allah :')

 dugaan dan ujian silih berganti,agak sakit menanggung semuanya sorang2 tanpa pengetahuan family skali pom :'( kononnya cuba berdikari dengan kesusahan yang ada , even susah tapi masih mencuba .. bukan niat untuk membelakangi family ,,tapi cukup untuk tidak menyusahkan family ,,dan nama pom kehidupan xda yang hidup tanpa masalah ! 
dan aku masih berpegang "semakin bnyak ujian,semakin Allah sayangkan kita" ada hikmah dengan setiap yang berlaku . alhamdulillah,, semua ujian membuatkan aku makin kuat :') 

percayalah pada kata hati ! hati xpernah berbohong dengan setiap kebenaran ! kerana aku cuba membelakangi kebenaran hati,,kini aku yang diperbodohkan dan hati aku jugak yang sakit !! 
terlalu sukar meramal ape yang akn berlaku akan datang !! orang yang kuat sahaja yang masih mampu tersenyum ! dan aku bukan sekuat itu :'( semakin aku cuba bangun,,semakin aku jatuh ! 
ketika ini,,orang disekililing amat memainkan peranan yang penting , Allahurabbi ! KAU temukan aku dengan sahabat yang xpernah putus2 support aku ,,luar dan dalam,,alhamdulilah ya Allah !! 
kau berikan aku ujian,,da kau juga yang berikan aku kekuatan demi kekuatan :')

 welcome to kenny rodgers ;DOtw balik 


semoga dilimpah rezeki telepOm blackberry lak ! amin3x ..

kbai :')

Allah tuhanku,Muhammad rasulku,Islam agamaKu.sesungguhNya yang baik itu datang dari Allah.Hidup dan matiku kerana Allah